El Taller alaminos motos

En el tracte amb la clientela, ens preocupa potenciar la tècnica i estar sempre actualitzats, però la nostra autèntica prioritat des del començament del nostre camí, és oferir un tracte excel·lent. En el nostre concepte de la mecànica i venda de motos, el component humà ens importa tant com el tècnic, perquè vosaltres i la vostra motocicleta, us sentiu sempre en bones mans.

Us oferim un Staff especialitzat compost de tres mecànics capacitats en cadascuna de les disciplines "moteres" on cal destacar l'experiència del cap de taller Josep Alaminos amb la seva experiència en mecànica d’alta competició, Moto GP. Sabrà mimar i posar a punt la vostra moto basant-se en la seva experiència, formació i els seus anys com a pilot.

A més a més de reparacions i posta a punt, podeu comptar amb el nostre equip per la preparació de suspensions, moto de competició i Tot Terreny, sent altament especialitzats en el mon de Trial.

Tot l'equip està en constant formació per adaptar-se a l’evolució de les noves tecnologies (injecció electrònica, ABS, etc.,). El nostre taller compta amb la més moderna maquinària per oferir-vos serveis de diagnosis sistemes de injecció i encès, a més de disposar d’utillatge específic per la feina en carburacions i la preparació de suspensions.

PORTEU LA VOSTRA MOTO PER CONEIXENS!

Botiga Alaminos Motos Andorra Andorra Botiga Alaminos Motos Botiga Alaminos Motos Alaminos Motos Botiga Taller Alaminos Motos Andorra Andorra Taller Alaminos Motos Taller Alaminos Motos Andorra Andorra Taller Alaminos Motos Taller Alaminos Motos Alaminos Motos